info@mojnovistan.com

Prodaja stanova Istočno Sarajevo – Banka

Hilandarska 40, Lukavica, Bosna i Hercegovina
39.574€

Detalji

Trosoban stan u Lukavici, Istočno Novo Sarajevo

nekretnine
.00
Da li su moji prihodi dovoljni za kupovinu nekretnine u iznosu od:

?
Izračunaj ratu stambenog kredita, kao i da li su Vaša primanja dovoljna za servisiranje kredita

Trosoban stan smješten u prizemlju stambeno poslovne zgrade, površine 62,82 m2, sa ostavom površine 2,88 m2, stan broj 3. Stan se nalazi u naselju Lukavica, ul. Hilandarska br. 40,  lamela 502, Istočno Novo Sarajevo, izgrađen 2012 godine. Stan se sastoji od prostrane dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom sa izlazom na balkon, dve spavaće sobe, kupatilo i predsoblje. Ulazna vrata stana su sigurnosna blindirana vrata, vanjska stolarija je drvena sa termopan staklom, unutrašnja stolarija je drvene izvedbe. Podovi su parket i kramičke pločice, ovisno od namjene prostorije. Instalacije vodovoda, kanalizacije, elektrike i etažnog grijanja na plin su u funkciji. Stan posjeduje sve javne i komunalne priključke, standardne za ovaj vid stambene izgradnje.

Nekretnine se prodaju u viđenom stanju, a njihov obilazak se može izvršiti svakim radnim danom, uz prethodnu najavu pozivom na broj +387 51 322 162 te putem e-mail adrese prodaja@novabanka.com.

Ponude za kupovinu se pismeno mogu dostaviti:

  • na adresu Nova banka a.d. Banja Luka, Odjeljenje restrukturiranja pravnih lica, Veljka Mlađenovića bb, 78000 Banja Luka;
  • putem faxa + 387 51 322 171 ;
  • putem e-maila: prodaja@novabanka.com