fbpx

Politika privatnosti

Politika privatnosti za www.mojnovistan.com

Na www.mojnovistan.com, privatnost naših posetilaca je izuzetno važna za nas. Ovaj dokument o polisi privatnosti opisuje vrste ličnih podataka koji se prikupljaju i koriste na www.mojnovistan.com.

Dnevničke datoteke Kao i mnoge druge web stranice, www.mojnovistan.com koristi dnevničke datoteke. Informacije u dnevničkim datotekama uključuju internet protokolne (IP) adrese, tip pregledača, internet servis provajdera (ISP), vreme i datum, stranice sa kojih je došao korisnik na našu stranicu i klikove za analizu trendova, upravljanje sajtom, praćenje kretanja korisnika oko sajta i prikupljanje demografskih informacija. IP adrese i slične informacije nisu povezane sa informacijama koje se mogu lično identifikovati.

Kolačići i veb znaci www.mojnovistan.com može koristiti kolačiće da bi sačuvao informacije o preferencama posetilaca, zabeležio informacije specifične za korisnika na koje stranice korisnik pristupa ili posećuje, prilagođavao sadržaj web stranice na osnovu pregledača korisnika ili drugih informacija koje korisnik šalje putem pregledača.

DoubleClick DART Kolačić .:: Google, kao treća strana dobavljača, koristi kolačiće da bi prikazivao oglase na www.mojnovistan.com. .:: Korišćenje DART kolačića od strane Google-a omogućava prikazivanje oglasa korisnicima na osnovu njihove posete www.mojnovistan.com i drugim sajtovima na internetu. .:: Korisnici mogu da se odjave od upotrebe DART kolačića tako što će posetiti Google ad i content network privacy policy na sledećem URL-u – http://www.google.com/privacy_ads.html

Neki od naših oglašivačkih partnera mogu koristiti kolačiće i veb znakove na našoj stranici. Naši oglašivački partneri uključuju Google AdSense i Amazon Associates Program.

Ovi oglašivački serveri ili mreže koriste tehnologiju za slanje oglasa i veza koje se pojavljuju na www.mojnovistan.com direktno na vaš pregledač. Automatski dobijaju vašu IP adresu kada se to desi. Drugi oblici tehnologije (kao što su kolačići, JavaScript ili veb znakovi) takođe se mogu koristiti od strane oglašivačkih mreža trećih strana za merenje efikasnosti njihovih oglasa i/ili personalizac

taciju sadržaja oglasa koji vidite.

www.mojnovistan.com nema pristup ni kontrolu nad tim kolačićima koji se koriste od strane oglašivačkih partnera.

Ako želite da onemogućite kolačiće, možete to uraditi putem svojih individualnih opcija pregledača. Detaljnije informacije o upravljanju kolačićima putem specifičnih web pregledača možete pronaći na sajtovima tih pregledača.

Prikupljanje ličnih podataka Neke funkcije na www.mojnovistan.com, kao što je pretplata na naš newsletter, zahtevaju od korisnika da nam dostave lične podatke, uključujući ime i e-mail adresu. Ove informacije koristimo samo za potrebe za koje su nam dostavljene.

Bezbednost podataka www.mojnovistan.com ima mere sigurnosti u skladu sa opštim standardima industrije da bi se zaštitili podaci korisnika. Ipak, ne postoji garancija da podaci neće biti otkriveni, promenjeni ili uništeni usled neovlašćenog pristupa našim tehničkim sistemima.

Izmene polise privatnosti www.mojnovistan.com zadržava pravo da povremeno izmeni ovu polisu privatnosti po sopstvenom nahođenju i bez prethodne najave. Savetujemo korisnicima da povremeno pregledaju ovu stranicu kako bi bili obavešteni o eventualnim izmenama.

Kontakt Ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa ovom polisom privatnosti, možete nas kontaktirati putem adrese elektronske pošte info@mojnovistan.com