fbpx
info@mojnovistan.com

Banja Luka

prodaja stanova Banja Luka novogradnja i stara gradnja

Pogledajte oglase za nekratnine prema odabranom gradu Banja Luka u 2022. godini.  Prethodne godine bile su obilježene pojačanim investicionim aktivnostima u oblasti građevinarstva u Banja Luci a naročito izgradnjom stambenih zgrada.

Broj prodatih stanova u Banja Luci po godinama i prosječnoj cijeni (kupovina od investitora (nova gradnja) i stara gradnja):

Stan Banja Luka - Novogradnja

Novogradnja u Banja Luci bilježi stalni rast i taj trend će se nastaviti narednih godina. (objekti u izgradnji) Na to upućuje povećan broj zahjteva za izdavanjem građevinskih dozvola prema kojima je ustanovljeno i povećanje površina stambenih jedinica. Sve navedeno čini Banja Luku idealnom destinacijom za ulaganje u nekretnine te je i prodaja stanova u stalnom porastu. Na osnovu sklopljenih kupoprodajnih ugovora jasno je da je sve više novih vlasnika nepokretnosti u Banja Luci, a njihova ukupna novčana vrijednost premašila je dosadašnji obim prodaje nekretnina. Za filtriranje ponude po naselju npr. "banja luka centar" odabrati opciju "naselje". Za objekat u izgradnji odabrati filter pod karakteristikama "u izgradnji" . Na raspolaganju vam je i filter "sprat". Za filtriranje ponude po broju soba (npr. "dvije spavaće sobe", "dvosoban", "trosoban" (trosoban stan na prodaju)) odabrati opciju spavaće sove "od-do". Za detaljan opis strukture stana (npr. "stan čine dnevni boravak s trpezarijom" uđite u pojedinačnu nekretninu.

Stan na dan Banja Luka

Za ponudu kratkoroočnog izdavanja nekretnine u Banjaluci odaberite vrstu ponude "za iznajmljivanje na dan" ili  stan na dan Banja Luka

Izdavanje Banja Luka

Za ponudu dugoročnog izdavanja nekretnine u Banjaluci odaberite vrstu ponude "za iznajmljivanje" ili izdavanje stanova Banja Luka