fbpx

Trebinje, moderan jednosoban stan u izgradnji, 50m2 (pretprodaja)

P84Q+65Q, Trebinje, Bosnia and Herzegovina
79.097€

Opis nekretnine

Stan se nalazi na 3. spratu (odnosno na 4. ukoliko se računa visoko prizemlje) stambeno-poslovnog kompleksa “HORIZONT 4” koji je trenutno u izgradnji. Predviđeni termin završetka radova tj. useljenja je jesen 2025.

nekretnine
.00
Da li su moji prihodi dovoljni za kupovinu nekretnine u iznosu od:

?
Izračunaj ratu stambenog kredita, kao i da li su Vaša primanja dovoljna za servisiranje kredita

LOKACIJA
Kompleks ima idealne uslove za miran i ugodan život, sa decom i ljubimcima. Udaljen je 7-8 minuta hoda od centra Trebinja, 10 minuta vožnje od Grada Sunca i manastira Tvrdoš, 30 minuta vožnje od Dubrovnika i 40 minuta vožnje od Herceg Novog. Pored samog objekta nalazi se i tržni centar Bingo.

OSNOVNE KARAKTERISTIKE
– HORIZONT 4 je projektovan sa modernim sistemom centralnog grejanja i klimatizacije, značajno efikasnijim i jeftinijim od uobičajenog.
– Objekat se gradi po najvišim energetskim standardima. Fasadni zidovi izolovani su slojem debljine 8 cm. Na svim podovima je zvučna i termo izolacija. Vanjski otvori su od višekomornih PVC profila, zastakljeni termoizolacionim staklom, sa aluminijumskim roletnama. Ulazna vrata su protivprovalna sa visokim stepenom zvučne i termo izolacije.
– Svi balkoni su zatvoreni aluminijumskim profilima sa staklom, sa mogućnošću otvaranja, što štedi energiju i stvara dodatni prostor za komfor.
– U dnevnoj sobi i spavaćim sobama se ugrađajuje hrastov parket, a u kuhinji, hodniku, kupatilu i balkonu keramičke pločice dimenzija 60×60 cm.
– Kupatila su opremljena sanitarijama poznatih svetskih proizvođača i uključuju ugradbeni vodokotlić, ve-ce šolju, lavabo sa ogledalom i tuš kabinu.

DODATNE INFORMACIJE
– Svaki stan poseduje interfon sa videom. Svaka od lamela (2) ima lift.
– Po želji kupca moguća je i ugradnja podnog grejanja u jednoj ili svim prostorijama stana uz doplatu. Rok za realizaciju je Novembar 2024.
– Cena spoljnog parking mesta je 7.000 KM / 3,577 EUR, a garažnog 15.000 KM / 7,665 EUR.

CENA
Trenutna (akcijska) cena je 3.100 KM / 1,583 EUR po m2 za plaćanje u celosti (računajući i kredit), odnosno 3.200 KM / 1,635 EUR za plaćanje u ratama (50% nakon potpisivanja ugovora kod notara, a ostatak u tri jednake rate do avgusta 2025). Dostupni su jednosobni i dovosobni stanovi, kao i garsonjere.

Kontakt telefon za dodatne informacije: +38766679105 (Viber, Whatsapp)