fbpx

Izdavanje dvosoban stan Karaburma Juhorska Beograd

Danteova 11a, Beograd 11060, Serbia

Opis nekretnine

Novo dekorisan, svetao i sunčan, nedavno okrečen u belo, delimično namešten i potpuno opremljen stan sa 2 spavaće sobe na 52 m2. Od vlasnika. Za izdavanje od 16.01.2024. Parking sa karticom za neograničen broj automobila je uključen. Kvalitetna izolacija sa 4 Bosh radijatora, klima uređaj inverter sa grejanjem, grejač u kupatilu na plafonu. Izolacioni venecijanski prozori sa roletnama. Infostan e30. Kreveti i dušeci mogu biti isporučeni pre useljenja, prema vašim specifičnim potrebama za spavanje. Stan je visok 253 cm i sastoji se od: Dnevne sobe sa sofom na razvlačenje za 3, spava 2, i 2 prozora. Glavne spavaće sobe sa ormanom, 2 prozora. Decije spavaće sobe/kancelarije/radnog prostora, 2 prozora. Električni ekstraktor dima/ventilator za pušače. Kupatilo sa veš mašinom/sušačem od 7kg. Kuhinja otvorenog tipa sa stolom prema dnevnoj sobi. Ostava sa policama i frižiderom/zamrzivačem od 264 litara. Ulazni hodnik sa ormanom, srednji hodnik sa ormanom – oba do plafona. Sigurnosna vrata, interfonska kamera. Sigurnosne kamere na ulazu u kuću i pored lifta. Prijateljski i mirni komšiluk. Pored: Maxi, 1,2km do Liddle, Big Fashion, Tržni centar Karaburma, 4 banke – Poštanska, NLB, Intesa, Raiffeisen. 2 osnovne škole, 5 vrtića i jaslica – Waldorf vrtić Vrtić Zvezdano Nebo u podrumu zgrade, takođe u roku od 4 minuta hoda Бошко Буха Вртићи и јасле, Бисери, Jaslice Zvončica, Плави чуперак. Zdravstvena stanica Karaburma na 2 minuta hoda. Pogled na Park Zvezdara, staza koja vodi do brda počinje 140m od kuće. Stadion FK Beograd je udaljen 150m. Park na Dunavu Ada Huja je udaljen 1,5km. Jedan minut hoda do autobuskih stanica 16, 23, 25, 32N i 5 minuta do 27, 27E.

Pre potpisivanja ugovora o izdavanju, želeo bih da vidim dokaz o vašim prihodima uključujući izvode iz banke, platne liste, kontakt sa vašim sadašnjim stanodavcem i poslodavcem. Plaćanje kirije u kriptovalutama je dobrodošlo. Pregled je moguć svakog dana, tokom dana i vikendom, kao i uveče. Molimo vas da pišete za više detalja, kao i ponude cene. flat.karaburma@gmail.com Takođe pozovite, whatsapp Gosha 00381654635963, Milan 0038163657994 Hvala vam na pažnji.

To je stambeno područje, sa luksuznim vilama sa velikim vrtovima. Postoji prelep pogled na zelenilo šumovitog brda, imate utisak da ste na odmoru u planinama. Stan je na poslednjem spratu. Postoji nekoliko drugih stambenih blokova, ali su niži i nalaze se niz padinu brda, tako da postoji neometan pogled na Dunav. Visoka pozicija znači takođe manje zagađenje vazduha, jače i hladnije vetrove tokom leta, kada Beograd postane vruć.