fbpx

Kuca Slatina

Ćetojevići, Bosnia and Herzegovina
Kontaktiraj za cijenu

Opis nekretnine

Želite da izbjegnete gradske gužve i da počnete da živite zdravije i udobnije? Predstavljamo vam Iris, luksuzni kompleks sa stambenim kućama u lijepom i izdvojenom dijelu Slatine. Udaljeni svega 18 kilometara od Banja Luke, okruženi zaštićenim šumama, u blizini banjskog kompleksa, te okruženi trim stazama van gradske buke. Zvuči zanimljivo, ali nevjerovatno? Ne brinite i nama je zanimljivo, ali vrlo stvarno.

Zaboravite stanove i haotični saobraćaj: zamislite život u prirodi, uz blagodeti svježeg vazduha i pogleda i uz sve prednosti razvijene infrastrukture. Budite daleko od gradske vreve, ali uvijek blizu, do većine gradskih sadržaja možete da stignete automobilom za 25 minuta, brže nego da živite u gradu.

Iris Slatina predstavlja idealno rješenje za sve vase potrebe; mjesto za odmor, ljetovanje, zimovanje ili razvoj vaše porodice. Svi naši stambeni objekti su zidani jer na taj način svojim klijentima pružamo dugotrajnu sigurnost i kvalitet.

Kompleks će biti sačinjen od 25 stambenih objekata od kojih će svaki imati svoje ograđeno dvorište sa bazenom, zajednička dječija igrališta, teniske terene, osvijetljene trim staze za rekreaciju sa teretanama na otvorenom.

Kompleks će biti sačinjen od nekoliko tipova kuća, promotivno Vam predstavljao dva tipa.

TIP 1 : Prizemna kuća, neto korisna površina objekta 61m2

– Po strukturi dvosoban stan, prostran dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja, trpezarija, hodnik, kupatilo I spavaća soba.

– Uređeno dvorište sa bazenom.

– Dvorište površine cca 1.000m2

– Cijena imanja iznosi 100.000 eura + PDV

TIP 2: Kuća na sprat, neto korisna površina objekta 121,1m2

– Po strukturi četvorosoban stan , prostran dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja, trpezarija, hodnik, kupatilo, unutrašnje stepenice, tri spvaće sobe, terasa, hodnik I kupatilo.

– Uređeno dvorište sa bazenom,

– Dvorište površine cca 1.000m2

– Cijena imanja iznosi 150.000 eura + PDV

Iris Slatina će se pobrinuti da Vaš boravak bude ispunjen odmorom I uživanjem u prirodi, bez obaveza održavanja zelenih površina, bazena I zajedničkih sadržaja.

Cilj kompleksa jeste da uživati u svakom trenutku slobnog vremena.

Za dodatne informacija kontaktirajte nas na brojeve telefona:
065/662-836 , 065/048-296, 066/346-538

e-mail: binakomnekretnine@gmail.com