Novak Đoković, neosporni kralj teniskih terena, odlučio je u selu Pavlovci, Vojvodina, izgraditi svoje utočište – vilu koja svojom grandioznošću ostavlja svakog bez daha.

Ova raskošna vila ima direktan pristup Pavlovačkom jezeru, a za Novaka i njegovu porodicu bilo je ključno da se smjesti usred prirode, daleko od znatiželjnih pogleda. Ideja o ovoj impozantnoj građevini potekla je od Novakovog oca Srđana, koji je želio osigurati da čitava Đokovićeva porodica ima mjesto za opuštanje i uživanje u ovom rajskom kutku.

Vila sama prostire se na oko 1.200 kvadratnih metara, a posebno je zanimljivo što se nalazi na privatnom jezeru. Uz to, u blizini su smještene i nekolike kuće u kojima borave prijatelji porodice Đoković, što samo dodatno upotpunjuje atmosferu prijateljstva i zajedništva na ovom posebnom imanju.

Iako je gradnja imanja porodice Đoković trajala neko vrijeme, konačni rezultat svakako vrijedi čekanja. Ako želite zaviriti u ovaj rajski kutak, dovoljno je pogledati fotografije i video zapise koji otkrivaju svu ljepotu i eleganciju ove vile.