fbpx
info@mojnovistan.com

Poslovni prostor Beograd – za korporativne proslave

PC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 6, Beograd 11070, Srbija
Kontaktiraj za cijenu

Opis nekretnine

RESTORAN ZA KORPORATIVNE PROSLAVE

Poslovni prostor Beograd. Težite isključivo najboljem u vašem poslu ili ste već lider u svojoj oblasti? Tražite odgovarajuće mesto za organizovanje svojih korporativnih proslava? Top of the Hub restoran nudi upravo to – najkvalitetniju lokaciju za organizovanje svečanosti vaše kompanije. Od samog starta impresionirajte svoje zaposlene, saradnike, klijente ili deoničare pogledom sa 25. sprata poslovnog centra “Ušće”, lokacijom koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Vidik sa samog vrha Beograda će najbolje i najjasnije poslati poruku o uspesima, statusu, ambicijama i duhu vaše organizacije.

Poslovni prostor Beograd

Koji god da je povod za proslavu, bio on završetak poslovne godine, proslava praznika, dostignuća kompanije, predstavljanje nove uprave, promocija novog proizvoda ili usluge, stvaranje zajedništva i povećanje lojalnosti među zaposlenima ili dodela nagrada Top of the Hub restoran je pravi izbor za sve vrste korporativnih svečanosti. Privatna oaza na vrhu solitera za ostavljanje stresa i briga na zemlji.

Organizacija korporativnih proslava

 

Naša organizacija će vam pomoći da se predstavite upravo u onom svetlu kojem želite. Obezbedićemo prikladan VIP tretman za vaše zvanice. U skladu sa vašim željama možemo brendirati naš moderno uređen i poslovni enterijer. Kako bi što bliže predstavili vašu kompaniju i njene odlike na raspologanju je tim za dekoracije. Umesto da trošite vreme i druge resurse na angažovanje muzičkog programa i ostale neophodne tehnike, ostavite taj posao našim organizatorima i nećete imati problema da realizujete bilo koju zamisao potrebnu za prezentovanje vaše kompanije. Naši organizatori su dostupni i spremni da reaguju na bilo koju promenu ili novu situaciju. U sigurnim ste rukama.

Bilo da želite manji događaj ili veliku korporativnu proslavu sa brojnim zvanicama Top of the Hub je spreman da vam se prilagodi. Naš restoran prima do 300 vaših gostiju u banket varijanti, odnosno do 700 gostiju u koktel varijanti, a da ipak ostavi dovoljno prostora kako bi se prisutni osećali lagodno. Ukoliko želite medijsku pokrivenost događaja eksluzivnost Top of the Hub restorana osigurava da će pripadnicima medija prisustvo vašoj proslavi biti veoma primamljivo i predstavljati pravo zadovoljstvo.

Zašto su neki od najvećih brendova u Srbiji izabrali baš Top of the hub restoran za organizovanje svojih proslava? Pridružite nam se na vrhu i saznajte odgovor!