fbpx
info@mojnovistan.com

Kuća u ul. Tuzlanska , Starčevica, Banja Luka

Tuzlanska, Banja Luka, Bosna i Hercegovina
Kontaktiraj za cijenu

Opis nekretnine

U sve popularnijoj Tuzlanskoj ulici, u banjalučkom naselju Starčevica, prodaje se urbana vila od oko 300m2 stambenog prostora. Kuća je izgrađena na placu površine 451m2. Plac je kaskadno organizovan –najniži nivo je u ravni sa ulicom, a onda se dvorišni prostor kaskadno penje na gore. Potpuno je ograđen sa svih strana, i to sa ulazne strane kovanom ogradom na daljinsko upravljanje, a sa bočnih kombinacijom betona i žice.

nekretnine
.00
Da li su moji prihodi dovoljni za kupovinu nekretnine u iznosu od:

?
Izračunaj ratu stambenog kredita, kao i da li su Vaša primanja dovoljna za servisiranje kredita

Pogledajte još prodaja stanova Banja Luka

Vila je u potpunosti završena, a njena izgradnja je okončana 2010-te godine. Vila ima jedinstvenu troetažnu strukturu (prizemlje, sprat i visoko potkrovlje).
U prizemlju se nalazi garaža sa rolo vratima na daljinsko upravljanje. Garaža je spojena sa dvije ostave i dvosobnim stanom u koji se može ući kroz garažu, ali i sa spoljašnje strane vile, na zaseban ulaz iz dvorišta. Stan je namješten, a čine ga otvoreni dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, stpavaća soba, hodnik i kupatilo.
Srednja etaža je isto tako povezana sa garažom, unutrašnjim stepeništem, ali se na nju, svakako, može doći i na glavni, spoljašnji ulaz. Spoljašnje stepenište vodi na veliku trijemnu terasu koja se pruža ispred ulaza. Ova etaža ima otvoren koncept. Čini je prilično velik, otvoren dnevni boiravak sa kuhinjom i trpezarijom, radna soba,kupatilo i vešeraj. Isto tako, sa ove etaže se izlazi na zadnju terasu u dvorištu vile.
Na najvišoj etaži, do koje se stiže unutrašnjim stepeništem, nalaze se tri spavaće sobe, odvojeno kupatilo i jedna glavna spavaća soba sa garderoberom i sopstvenim kupatilom. I sa ove etaže se, isto tako, može izaći u dvorišni prostor.
Vila ima sprovedeno centralno grijanje na struju i prostor predviđen za strujni kotao u prizemlju. Stolarija je od pvc-a. U garaži i na srednjoj etaži na podu je postavljena keramika, dok je na drugom spratu i u prizemlju postavljen kvalitetan brodski pod. Vila je pokrivena kvalitetnim crijepom marke Tondach. Kanalizacija je riješena putem septičke jame. Spolja ima demit fasadu u bijeloj boji i ugrađen alarmni sistem.