fbpx
info@mojnovistan.com

Hitna prodaja kuće Lauš, Banja Luka

Kosovska, Бања Лука, Босна и Херцеговина
Kontaktiraj za cijenu

Opis nekretnine

Nekretnina se nalazi u Banjoj Luci, naselje Lauš, broj parcele 540, gradska zona 3.

Radi se o dva stambena objekta i pomoćnim dvorišnim objektima. Kućište sa dvorištem se nalazi u Ulici Kosovska 13. Radi se o lokaciji koja je u krugu od 2000m udaljenoj od centralnog trga (Trg Krajine), te samim tim je dosta atraktivna.

Lokacija je opremljena gradskom vodovodnom mrežom, kanalizacijom, elektro-energetskom mrežom, PTT mreža, pristupnim asfaltnim ulicama.
Dvorište je uređeno i ima izlaz na asfaltirane ulice sa tri strane. Ograda je djelimično metalna, a djelimično žičana. Ulazni dio ispred i oko garaže je asfaltiran. površine 320m2
Dvorišni pomoćni objekat je zidana garaža sa ravnom AB pločom pokrivena bojenim profilisanim limom. Fasada je klasične obrade. Garažna vrata su metalna. Površine 17m2
Pušnica sa pomoćnim prostorom je zidana i pokrivena djelimično crijepom djelimično salonit pločama. Površine 12 m2

  • Kuća stambene površine 152 m2. Vrijeme izgradnje 1966 godine, a renovirana je 2006 godine. Objekat sadrži podrum sa kotlovnicom i pomoćnim prostorom. u prizemlju klasično urešen dvosoban stan sa kupatilom. U potkrovlju adaptiran stambeni prostor.
  • Kuća stambene površine 86 m2. Vrijeme izgradnje 2010 godine. Objekat sadrži dva jednaka odvojena stana na dvije etaže. Kupatila kompletno klasično opremljena. U prizemlju i na spratu potpuno opremeljeni stanovi.

Prodaja stanova Banja Luka Lauš