fbpx
info@mojnovistan.com

Kuća na prodaju Ulcinj

Pistula, Црна Гора
Kontaktiraj za cijenu

Karakteristike

  • Novogradnja

Opis nekretnine

Ulcinj – Pistula Kuca na dva sprata, kompletno opremljena, sa jos dva gradjevinska placa od oko 430 m², na koima se mogu sagraditi jos dvije kuce, traze novog vlasnika.

Udaljenost od mora 3500 metara.

Kuca je pozicionirana na srednjem placu. Strukturu Kuce cine dva stana,jedan na prvom i jedan na drugom spratu. Na prvom spratu se nalaze tri sobe, dvije spavace i dnevni boravak sa terasom, kuhinjom, kupatilom i spaizom. Sazidanim dimljakom u slucaju potrebe za kaminom. Od vrhunskog kvaliteta aluminijumskim prozorima,sa elektricnim roletnama. Zidovi su glatke povrsine sto govori samo po sebi o karakteru kuce. Drugi sprat je identican prvom.U kupatilima kao i kuhinjama je uradjena moderna i kvalitetna keramika,sem namjestaja, kako u kupatilima tako i sobama,jer smo ostavili prostor za potecijalnog kupca da sam osmisli model i strukturu namjestaja. Za planove statiku kao i nadzor izgradnje povjerili smo nominiranim Gradjevinskim Inzinjerima, gdje se moze zakljuciti i iz dokumentacije, koji stoje imenima i prezimenima kako planiranja, pocetka pa sve do zavrsetka objekta.

Posvetili smo i veliki znacaj vanjskom uredjenju to jest ogradi,za koju smo se odlucili od prirodnog kamena,kao i elektricnim prikljuccima na stubovima,na kojima ce biti ubrzo odradjene i lampe za rasvjetu,kao i na kapiji sa Elektricnim Motorem tj daljinskim kako bi potecijalni kupac imao svoju slobodu.
Mozete nas kontaktirati emailom. isak.k@hotmail.de ili putem telefona +38269716404