Budući da nijedan zid u vašem domu ne bi trebao ostati kao prazno bijelo slikarsko platno, istražili smo trendove bojа interijera za 2019. godinu. Od toga koje boje će najbolje funkcionisati u kojim sobama vašeg doma, do odabira boja koje će naglasiti zidove u svakoj sobi koja neće ostati neprimjećena, uzmite 10 najboljih ideja za boje interijera kako bi ste prateći trendove preduhitrili iduću i naredne godine.

I sigurni smo da ćete biti iznenađeni nekim od najnovijih boja, kao i time  kako ih lako možete uvesti u svoj dom, jer ponekad sve što je potrebno da bi ste ispunili sobu jeste svježi sloj nove boje.

LJEŠNIK

Tople i privlačne kremaste nijanse boje lješnika sigurno nikad neće izaći iz stila niti će se sukobiti sa već postojećim namještajem.

Za realizaciju ideje vašeg doma u boji lješnika, brzo pregledajte sobe i razmotrite koje prostori trebaju uhvati više svijetla jer su različite nijanse lješnika odlične za raspršivanje svijetlosti kako bi prostor izgledao veći nego što zapravo jeste.

LILA SIVA

Iako je golub siva jedna od najklasičnijih boja kada tražimo alternative modernim idejama za neutralnim bojama, postoji nešto posebno u dodavanju boji sivih nijansi lila.

TAMNO ZELENE

PRIGUŠENE PASTELNE BOJE

MEKANA GLINA

NOVE PLAVE

SENF

IZMAGLICA

PEČURKA

KALAJ